lördag 11 februari 2012

Smitning

Nu har jag fått skälla på älgar igen. Jag passade på att smita ner till sjön när husse inte hade riktig koll på mej. Där stod det en ko med kalv som jag fick skälla på en stund. Husse visslade och lockade på mej, men när det är flera månader sen jag fick skälla sist så inte slutade jag för det. Efter en halv timme kom husse och matte gående men det var så lite skog att älgarna såg dom och drog iväg över lägdorna och sjön. Dom hittade mej skällande ovanför Cuba. Husse trodde att jag skulle sluta när det blev mörkt men nu är det fullmåne så jag fortsatte till morgonen. HÄRLIGT

3 kommentarer:

  1. Ja, just ja. Jag glömde att nämna att matte var jätteorolig för att jag var borta så länge. Hon var rädd att jag skulle bli påkörd. Det blev inte så mycket sömn för matte och husse den natten kan jag säga.

    SvaraRadera
  2. Men MINIIIIIII! :O

    SvaraRadera
  3. Huuuvvva! Matte har i efterhand fått höra att jag var väldigt nära att bli påkörd på morgonen innan dom kom och hämtade mig. Jag hade ju sprungit ner på vägen och kände ju igen mattes och husses lukt mycket väl,så jag sprang fram och tillbaka på vägen för att se om jag skulle hitta dom. I samma veva kom en annan bil och jag blev så glad för jag trodde ju att det var matte och husse som kom, så jag skyndade mig fram till bilen. Meeen, den körde bara förbi, men saktade in som tur var:-)Tur att det inte var så många bilar som körde på den vägen!!!

    SvaraRadera