fredag 13 april 2012

Påsk

Under påsk helgen har vi varit i Rössjö. På torsdag kväll kom husses systrar från Stockholm upp och där var ju Helen då kanske det skulle bli lite jakt men nej då inte blev det nån jakt inte. Det var kanonväder så vi var ute alla dagar. En dag tog vi skotern och åkte ut för att grilla korv. Då fick jag se vad husses andra syster Eva var bra på. Det var nästan lika bra som att jaga. Hon gav mej korvbitar med bröd. Här sitter jag med matte, Eva och hennes gubbe Lasse. Husse han kan ju inte sitta och sola så han har alltid något att fixa till.

söndag 1 april 2012

Ur led är tiden


























Nu har matte varit i Stockholm på "älgjakt. Ni ser henne smygande bakom trädet. Älgspår hittade hon också men det är ju en Stockholmsälg där spåren är åt var sitt håll och älgen som sitter i trädet. Är det Hälge som varit i farten. Det var nog tur att man inte följde med ändå.


Husse är ju lite konstig nu. Ena dan luktar han lodjur när han kommer hem. Nästa dag är det räv eller rådjur som det luktar av honom och hur tror han att jag bara ska vara intresserad av älg???? Nu har nästan all snö smält bort här hemma men i Rössjö är det nog en halv meter kvar.