söndag 19 februari 2012







Så här ser det ut i Rössjö nu över halva hundgården med snö och då är den trampad ihop.



















































lördag 11 februari 2012

Smitning

Nu har jag fått skälla på älgar igen. Jag passade på att smita ner till sjön när husse inte hade riktig koll på mej. Där stod det en ko med kalv som jag fick skälla på en stund. Husse visslade och lockade på mej, men när det är flera månader sen jag fick skälla sist så inte slutade jag för det. Efter en halv timme kom husse och matte gående men det var så lite skog att älgarna såg dom och drog iväg över lägdorna och sjön. Dom hittade mej skällande ovanför Cuba. Husse trodde att jag skulle sluta när det blev mörkt men nu är det fullmåne så jag fortsatte till morgonen. HÄRLIGT

söndag 5 februari 2012

Sällsynt gäst




Nu i helgen hade vi en sällsynt gäst. Steglits. Det är en fågel som finns söderut. Det är nog sällan dom är så här långt norrut. Bilden är knäppt genom fönstret så det är väl inte bästa skärpa. Kallt är det fortfarande - 27 på morgonen men nu har det gått upp till -20.


lördag 4 februari 2012

Kallt



Nu är det kallt - 28 nu på morgonen så det blir bara några korta turer ut. Jag fryser om tassarna när jag går på vägen. Idag var vi upp till Rössjö och min hundgård är full med snö 1, 5 meter är det. Det kommer en bild på det senare. Här har jag rullat runt i snön men i Bredånger är det inte mer än 30 cm.