torsdag 28 maj 2009

Kurragömma


Nu ska husse dra med mej ut i skogen för att leka. Det är ganska jobbigt att gå i skogen för allt ris och annat elände när man har så korta ben. När jag har hunnit ifrån husse en bit och vänder mej om för att kolla var han är, då är han borta. Det är bara att vända om och kolla in var han är. Oftast har han gömt sej bakom ett träd så jag måste spåra upp honom. Vilken tur att jag tränade in hans doft i skorna. Här sitter jag och spanar in nåt på ett hygge, rotvälta sa husse att det var.

Veterinären



Nu har jag varit till veterinären för att få en spruta mot valpsjuka och lite andra sjukdomar. Det var väl inga problem, jag fick godis och en påse mat efter sprutan. Här sitter jag och väntar på att få gå in.På den andra bilden får jag sprutan. Veterinären ville att husse skulle hålla fast mitt huvud om jag skulle bli rädd. Det gick så fort med sprutan att jag inte kände nåt.

lördag 16 maj 2009

Hunddagis

I går kväll var jag på hunddagis. Husse och matte var på fest. Där hade jag det jättemysigt. Det var full fart hela tiden. Jag fick busa med två hundar, och katten Bamse, sen kom en liten tjej, Ida, som ville leka med mig. Jag märkte ju att hon också var liten som jag tog det lite försiktigt när jag lekte med henne. Efter ett tag kom ännu en liten tjej och ville leka (värst vad jag är populär...) Sen när det blev lite lugnare slocknade jag, och Ing-Mari fick nästan bära ut mig när jag skulle ut och kvällskissa.

- Zeb

tisdag 12 maj 2009

Galna världen

Vet ni vad jag gjort idag?
Jo, jag har varit med min matte i en vävstuga full med en massa kärringar och en massa dunkande vävstolar. Mycket ska man vara med om i den här galna världen...
Men det var ganska mysigt. Jag låg mitt framför dörren så alla var tvungen att gosa med mig när dom gick förbi. Och så fick jag en träbit och ett tuggben att gnaga på. Men nu är jag ganska trött.
- Godnatt från Zeb

lördag 9 maj 2009

This is me


Sötisbilder
Nu har jag bott här i Bredånger en tid, så jag tänkte visa lite olika bilder på hur jag har haft det.

-Zeb















































































Stingen och jag
















Jag sa ju att jag skulle lyckas!
Nu har jag även fått Stingen på fall....

-Zeb

Koppel

















Här är jag ute på min första promenad i koppel med min matte. Och jag är faktiskt skitduktig! Min matte tror att jag har tjyvtränat innan, men det har jag inte. Jag vill bara visa mig duktig så att jag ska få lite godis!

-Zeb

Blomsterrabatter



















Hos min första matte fick jag träna på att gräva upp blommor som hon hade planterat, och det har jag fortsatt att träna på, men än så länge är det bara "gammlökar" jag kan ge mig på.

-Zeb

Spårträning





















Här håller jag på att träna för att kunna söka åt husse i skogen, så därför måste jag inandas hans "doft". Usch och fy vilken lukt!!! (jag säger det till er men skvallra inte för husse).

-Zeb